Největší psychopati Hry o Trůny

Hra o Trůny se blíží ke svému závěru. Tento seriál nám nabídl obrovské množství postav s různými charaktery. Počínaje neviňátky, slabochy, čestné lidi, hloupé, a v neposlední řadě jsou tu psychopati. Je tu pár postav, kteří jsou charakterističtí tím, že jsou buď intrikáři, kteří se vyžívají v lidské bolesti a nebo jsou zde maniaci, co nejen zapříčiní bolest, ale dokonce si užívají, když někoho mohou mučit. A právě na tuto sortu se v tomto článku zaměřím. Co myslíte? Kdo je podle vás největší psychopat?

5) Petyr „Malíček“ Baelish

Malíček je jedním z intrikářů, kteří obrací lidi a rodiny proti sobě. Dokáže zradit každého, když je mu to kuprospěchu. Užívá si když někdo trpí a ještě to dokáže ospravedlnit, jakoby se nic nedělo.

4) Euron Greyjoy

Euron je násilnický a chamtivý magor, který se vyžívá v boji. Prahne po moci a udělá pro to cokoli, lehce se rozčílí a pak plný šílenství reaguje.

3) Joffrey Baratheon

Joffrey je jedním z nejpošahanějších postav seriálu, je to slaboch a srab, který svůj strach ventiluje tím, že ubližuje druhým. Vyžívá se v moci kterou má. Psychicky týrá lidi kolem sebe, a když ani to nestačí, pak si užívá i jejich fyzickou bolest.

2) Cersei Lannister

Cersei Lannister je zvrácená jiným způsobem, jde jí o její děti a o moc. Je ochotná k jakémukoli činu, aby dosáhla svého. Intriky jsou její každodenní chléb a troufám si říct, že by občas přesvědčila i mrtvého aby vstal z mrtvých.

1) Ramsay Bolton

Na první místo se dozajista musel dostat Ramsay Bolton. Jeho neustálá chuť zahrávat si s lidmi a mučit je těmi nejzvrácenějšími způsoby je neuvěřitelná. Jeho povaha je zvrácená a rozhodně bych se s takovým člověkem nerada setkala.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..